fbpx

Nyd en miniferie på Bornholm. Overnat på vores hyggelige Hotel Allinge. Her får du tid og ro til at opdage den enestående og smukke bornholmske natur.

Læs mere her

Sådan rejser du til Bornholm – med fly, bil og færge

“At rejse er at leve”, sagde Hans Christian Andersen allerede. Og at rejse til Bornholm er også at leve – fordi du rejser til ro og afslapning på solskinsøen. Her fortæller vi dig, hvordan du kommer nemt og hurtigt til Bornholm.

Rejs til Bornholm med færge/bil

Du kan komme til Bornholm med bil ved at rejse med en af → Bornholmslinjens færger via Køge, Ystad (Sverige) samt Sassnitz (Tyskland) med ankomst til Rønne.

Via Køge er der en daglig afgang hele året og sejltiden er 5 timer og 30 minutter. Det foregår om natten med afgang fra Køge kl. 00.30.

Via Ystad i Sverige er der flere daglige afgange hele året, og sejltiden tager 1 time og 20 minutter.

Via Sassnitz er der i højsæsonen en daglig afgang (to i sommerweekenderne), og sejltiden tager 3 timer og 20 minutter.

Det tager 30 minutter at køre fra Rønne til Hotel Allinge.

Se mere og bestil billetter via nedenstående link.

Bornholmslinjen

Rejs til Bornholm med bus

Du har desuden mulighed for at rejse til Bornholm fra København med bus. Det er både → Kombardoexpressen, → Bornholmerbussen (rute 866) og → rute 700, der kører på ruterne.

Der er flere afgange dagligt hele året, og det tager 3 timer i alt med bus samt færge fra Københavns Hovedbanegård / Ingerslevsgade (DGI Byen) over Ystad til Rønne.

Fra Rønne er det muligt at tage bus rute 2 (eller 7) til Hotel Allinge, som tager ca. 1 time. Billet til de regionale busruter kan du købe i bussen (kun kontant), eller i forvejen online via → BATs hjemmeside eller via Rejseplan app’en.

BEMÆRK: Du kan ikke bruge dit Rejsekort på Bornholm.

Læs mere og bestil billetter på nedenstående links.

Kombardoexpressen Bornholmerbussen Rute 700 BAT – din bus på Bornholm

Rejs til Bornholm med fly – DAT/Bornholmerflyet

Du kan nemt og bekvemt komme til Bornholm med → DAT/Bornholmerflyet.

DAT/Bornholmerflyet flyver hele året flere gange dagligt direkte fra København-Kastrup (CPH) til Bornholms Lufthavn (RNN).

Om sommeren er der også direkte flyafgange fra Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL) til Bornholm. Ligeledes er der direkte forbindelse fra Karup (KRP) via København.

Flyvetiden fra København til Bornholm er kun 35 minutter.

Rejs til Bornholm med fly – ALSIE EXPRESS

I sommerhalvåret kan du også flyve med → Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn (SGD) direkte til Bornholm. Alsie, der normalt kun flyver til og fra København-Kastrup, har en sommerrute med flere ugentlige afgange fra Als til Bornholm.

Se mere og book billetter via nedenstående link.

Lej bil hos DAT/Bornholmerflyet

DAT/Bornholmerflyet har eget kontor i Bornholms Lufthavn, og de står klar til at hjælpe dig med flybilletter og billig billeje, mens du er på Bornholm.

Kommer du til Bornholm med Bornholmerflyet, så kan du benytte tilbuddet om en billig lejebil til kun kr. 299,- pr. døgn alt inkl.

Køretiden fra Bornholms lufthavn til Hotel Allinge kun ca. 30 minutter.

Se mere og bestil billetter via nedenstående link.

DAT/Bornholmerflyet Alsie Express

Cookie-indstillinger