fbpx

Oplevelser

Bornholm er en ø, hvor der er rig mulighed for mange oplevelser.
Hotel Allinge er altid klar med gode råd og ideer til oplevelser på hele Bornholm.
Kom endelig forbi vores reception og spørg os om muligheder og forslag.
Hvis man ønsker at planlægge specielle udflugter, oplevelser m.m. til ferien, er man velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.
Her har vi listet nogle få oplevelser op, men der er mange flere.

Du kan også finde inspiration på Nyttige links

Klippekyst og sandstrand

Hotel Allinge er beliggende centralt i Allinge, på den nordlige del af Bornholm.

Allinge ligger ved en klippekyst. I kort afstand fra hotellet findes den hyggelige strand Næs, hvor der både er sandstrand og klipper, og som mange lokale benytter til en morgendukkert. I forlængelsen af Allinge by ligger Sandvig by. Sandvig har sin egen flotte Sandvig strand.

Vandreture i naturen

Mod syd, ved Næs Strand, er der godt 3 km til Sandkås ad kyststien. Denne sti fortsætter videre rundt om Bornholm. Hotel Allinge ligger også i gåafstand til havnen. Der er fine betingelser for en gåtur mod Sandvig og Hammeren, som bla. fører forbi Helleristningerne ved Madsebakke.

Se nedenstående link til Naturstyrelsens folder om andre vandreture på Bornholm.

Nordbornholm Almindingen

Hammerknuden

Fra Allinge er der ikke langt til Sandvig, hvor Hammerknuden starter og byder på vandreture og udsigter, som man ikke tror hører hjemme i Danmark. Det er også her Hammershus ligger.  Fra Hammerhavnen (Sæne Havn), går der en spændende bådtur langs klippekysten til bla. Våde Ovn.

Hammerhavnensbådfart

Hammershus

Hammershus ligger på den nordligste del af Bornholm og er et historisk besøg værd. I forbindelse med Hammershus ligger det nybyggede besøgscenter, hvor udsigten til Hammershus og klippekysten er helt unik. Besøgscentret er doneret af A.P. Møller Fonden.

Hammershus historie

Hammershus Besøgscenter

 

Golf

Solskinsøen er et oplagt feriemål for golfspillere. Bornholm har fire golfbaner: to i Rø, en i Rønne og en i Nexø. Der er max. 30 min. kørsel til banerne. Banerne er udfordrende og meget forskellige i sværhedsgrad.

Hotel Allinge sammensætter gerne en unik golfferie.

Få mere information på nedenstående link.

Læs mere

Gourment Bornholm

På Bornholm kan du nyde gourment, der er produceret og lavet på friske bornholmske råvarer. Nyd en madoplevelse på Restaurant Nordlandet, Stammershalle eller Vingården Lille Gadegård.

Du kan også købe og måske prøvesmage lidt af Bornholm hos Kalas Kalas (is), Torvehal Bornholm, Svaneke Bryghus og Krogsholm Frugt.

Lille Gadegård Kalas Kalas Torvehallerne

Krogsholm Frugt Svaneke Bryghus

Musik på Bornholm

På Bornholm kan du nyde alle former for musik. Oplev Allinge Jazzfestival, en rockkoncert nær Hammershus, nemlig Wonderfestiwall eller en klassisk koncert i en af de bornholmske kirker. Hele juli byder Gæstgiveren i Allinge på et stort musikprogram med tidens topnavne.

Gæstgiveren Wonderfestiwall

Bornholms Musikfestival