Onsdags Stegt Flæsk og Lørdags oksecuvette

BEMÆRK! 

I uge 6 og 7 er der IKKE stegt flæsk og oksecuvette

Hver onsdag har vi på Hotel Allinge vores “Onsdags Stegt Flæsk” aften.

Er du til oksekød, kom og spis med på vores oksecuvette-aften, som vi fremover vil have hver lørdag aften.

Bordbestilling er altid nødvendig

Vil du spise med, vil vi bede dig om at huske bordbestilling (se mere forneden).

Stegt flæsk – kom og nyd danskernes nationalret

Hver onsdag dufter der af stegt flæsk på Hotel Allinge. Vores dygtige kokke tryller en lækker buffet frem, hvor du kan glæde dig til;
● Ceasarssalat.
● Klar suppe med grøntsager og kødboller.
● 3 slags stegt flæsk (røget, paneret og stegt) m/kartofler og persillesovs.
● Hjemmelavet æblekage m/flødeskum.

Drikkevarer kommer i tillæg.

Der er STEGT FLÆSK hver onsdag aften fra kl. 18.00.
PRIS: DKK 235,- per person (u/. drikkevarer).
DKK 385,- per person (all incl. øl, vin, vand fra kl. 18-21).
Kaffe og the inkluderet i prisen.

Oksecuvettebuffet

Hver lørdag aften har vi vores lækre oksecuvette på menuen, hvor du kan glæde dig til;
● Tarteletter.
● Kartoffel-/porresuppe.
● Oksecuvette m/ovnkartofler, glaserede løg, bønner og bearnaise sauce.
● Salatbar.
● Citronfromage.

Drikkevarer kommer i tillæg.

Hver lørdag aften fra kl. 18 – husk bordbestilling.
PRIS: DKK 235,- per person (u/drikkevarer).
DKK 385,- per person (all incl. øl, vin, vand fra kl. 18-21).
Kaffe og the inkluderet i prisen.

HUSK: Bordbestilling nødvendig – ring eller skriv, hvis du vil spise med

Har du lyst til at spise på Hotel Allinge bedes du ringe eller skrive for bestilling af bord. Enkelte dage i vintersæsonen, kan restauranten have lukket.

Ring på tlf. 5648 0025 – eller skriv en mail på info@hotelallinge.dk – og fortæl os:

● hvad du hedder,
● hvor mange personer I regner med at komme og
● på hvilket tidspunkt I vil komme.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen.

Børn mellem 3-12 år betaler halv pris.

Cookie-indstillinger