Tilbud miniferie: Trænger du til lidt afkobling fra hverdagen?
Nyd en mini-vinterferie på Bornholm. Overnat på vores hyggelige Hotel Allinge. Her får du tid og ro til at opdage den enestående og rå bornholmske vinternatur.
Læs mere herHver onsdag har vi her på Hotel Allinge vores “Onsdags Stegt Flæsk” aften.
Og her i februar og marts kører vi desuden med tema-aftener om fredagen og klassisk oksecuvette hver lørdag aften.
Vil du spise med, vil vi bede dig om at huske bordbestilling (se mere forneden).
Hver onsdag året rundt dufter der af stegt flæsk på Hotel Allinge. Vores dygtige kokke tryller en lækker buffet frem, hvor du kan glæde dig til:
● Ceasars Salat
● klar suppe med grøntsager og kødboller
● 3 slags stegt flæsk (røget, paneret og stegt) m/ kartofler og persillesovs
● hjemmelavet æblekage m/flødeskum
Drikkevarer kommer i tillæg.
Der er STEGT FLÆSK hver onsdag aften fra kl. 18.00.
PRIS: DKK 195,- per person (u/ drikkevarer)
Som noget nyt i februar og marts har vi også aftenbuffet om fredagen. Glæd dig til:
● Tomatsuppe
● Spare ribs
● Fried chicken
● Samle-selv burger
● Mac ’n’ Cheese
● Pomfritter og salat
● Cheesecake
Vi har amerikansk inspireret temaaften både fredag, den 24. februar og fredag, den 17. marts.
PRIS: DKK 195,- per person (u/ drikkevarer)
I samme boldgade er vores nye Tex-Mex-aften, hvor du måske ikke ligefrem kan se Speedy Gonzalez (han er alligevel for hurtig) – men du kan i hvert fald smage på mexikanernes mad:
● Chili con carne med ris
● Spicy spyd & nachos
● Tacos med 2 slags kød
● Fyldte tortillas
● Salsa – Guacamole
● Salatbar + Dressing
● Key lime pie
Vi har Tex-Mex-aften både fredag, den 3. og den 24. marts.
PRIS: DKK 195,- per person (u/ drikkevarer)
Vores tredje tema-aften fokuserer på det italienske køkken. Her kan du nyde:
● Vitello Tonnata
● Bruschetta
● Pasta Alfredo
● Lasagne
● Pastasalat
● Tomatsalat
● Tiramisu
Vi har italiensk inspireret aften fredag, den 10. marts.
PRIS: DKK 195,- per person (u/ drikkevarer)
Ydermere kan du nyde klassisk dansk mad på Hotel Allinge hver lørdag aften i februar og marts. Vi serverer nemlig oksecuvette:
● Tarteletter
● Kartoffel/Porresuppe
● Oksecuvette med ovnbagte kartofler, glaserede perleløg, bønner og bearnaisesovs
● Citronfromage
Oksecuvette fås lørdagene, den 25. februar, den 4., 11., 18. og 25. marts.
PRIS: DKK 195,- per person (u/ drikkevarer)
Har du lyst til at spise hos os på Hotel Allinge en aften (eller flere), ring eller skriv og bestil et bord i forvejen, så vi ved, hvor mange personer vi kan regne med.
Ring på tlf. 5648 0025 – eller skriv os en mail på info@hotelallinge.dk – og fortæl os:
● hvad du hedder
● hvor mange personer I regner med at komme og
● på hvilket tidspunkt I vil komme
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen.
PS: Børn mellem 3-12 år betaler kun halv pris.