fbpx

Nyd en miniferie på Bornholm. Overnat på vores hyggelige Hotel Allinge. Her får du tid og ro til at opdage den enestående og smukke bornholmske natur.

Læs mere her

Bæredygtighed på Hotel Allinge – Green Key certificering

Hotel Allinge er et af fem hoteller på Bornholm og det første på Nordbornholm, der er Green Key certificeret.

Hvad vil det sige at være “Green Key certificeret”?

Green Key certificeringen viser, at vi her på hotellet har fokus på bæredygtighed. Derfor er vi certificeret med det internationale turisme bæredygtigheds certificering Green Key.

Dette har medført at vi har en systematisk tilgang til bæredygtighed, i det at vi har fokus på at minimere vores forbrug, optimere og vedligeholde vores maskiner, arbejde med økolog, samt det at vi ser til at vores personale trives og at vi informerer dig – vores gæst – om hvordan du også kan hjælpe os med vores bæredygtighed.

Personalet i receptionen står naturligvis altid klar til at hjælpe dig, også når du har spørgsmål til vores generelle bæredygtighedsindsats.

Find mere information om bæredygtighed i turisme og Green Key her:

Til hjemmesiden om Green Key

Hvad kan jeg som gæst på Hotel Allinge selv gøre for at få en bæredygtig ferie?

– Håndklædeskift: For at spare på vaskemiddel, emballage, vand og energi, giver vi dig mulighed for at bruge håndklæderne en ekstra dag. Læg håndklædet på gulvet, hvis du ønsker at få det udskiftet.

– Affaldssortering: Du er meget velkommen til at sortere dit affald. Ved receptionen finder du en affaldsstation, hvor du kan komme af med dit affald. Vi sorterer i glas, papir, plastic samt organisk affald.

– Grønne aktiviteter: Kontakt receptionen for at få inspiration og viden om løberuter, udlejning af cykler og hyggelige gåture i nærheden af hotellet.

Få mere at vide om vores værelser her

Har du en god grøn idé? Skriv til os på → info@hotelallinge.dk