fbpx

Golfferie på Bornholm

På Bornholm er der fire golfbaner, alle under en halv times kørsel fra Hotel Allinge.

Ønskes en unik golfferie, hjælper vi gerne med green-fee og starttider på de enkelte baner.

Nedenfor findes en kort beskrivelse af Bornholms fire golfbaner.

Reserver dit ophold og bestil greenfee

Rø – New Course

New Course i golfanlægget i Rø, ligger tæt på Gudhjem. De 18 huller er anlagt så den både udfordrer let øvede golfspillere, men har også med sine hvide og blå teesteder en sværhedsgrad, der udfordrer meget øvede spillere og sågar pro’erne. Banen snor sig fra Rø Plantage ned til Østersøen, hvor der er en fantastisk udsigt.  Banen går gennem granskov, delvist fredet løvskov, og det nedlagte stenbrud. Med et rigt dyreliv og meget varieret beplantning er golfrunden samtidig en naturoplevelse af de sjældne.

Gudhjem golfklub

Rø – Old Course

Den gamle bane blev anlagt i 1984, og fra hul 4 løber banen gennem skov og klipper, hvor der er nogle fantastisk flotte huller. Old Course er ikke lang, men de færreste langt slående vinder første runde på banen. Man skal virkelig spille bolden rundt, og bliver man for modig, koster det med det samme. En bane, man skal lære at blive fortrolig med, og det gør, at man skal spille den flere gange, før man bryder koden. Det er også en bane, man ikke bliver træt af, og som kan spilles i alt slags vejr.

Nordbornholms golfklub

Rønne Golfbane

De 18 huller er anlagt som en parkbane i et naturskønt, delvist fredet område med mange vilde frugttræer, vilde orkidéer, gyvel og rigt dyre- og fugleliv. Vinden på banen er næsten sat ud af golfspillet.

Bornholms golfklub

Dueodde Golfbane

Banen ligger i et let kuperet område, hvor hullerne delvist er i et åbent areal samt i skov og vandløb. De første ni huller har karakter af sea-side-bane, hvor vinden har stor indflydelse på golfspillet. Der er et meget rigt dyreliv i form af forskellige fuglearter. Golfbanen er beliggende ved en af Danmarks smukkeste badestrande Dueodde Badestrand.

Nexø golfklub

Green fee/start times

Green fee for all the Bornholm golf courses is DKK 350, –

Please inform start times and lanes in the comment box in the booking, and we will make sure that these are ready at the hotel when you arrive.
Green fee is settled on the hotel on the day of arrival.