fbpx

Nyd en miniferie på Bornholm. Overnat på vores hyggelige Hotel Allinge. Her får du tid og ro til at opdage den enestående og smukke bornholmske natur.

Læs mere her

Billedgallerier og videoer fra forskellige gæstearrangementer på Hotel Allinge

Flere af øens gæster lægger deres firmatur, møde, årsmøde, grupperejse mm. til Bornholm – med overnatning på Hotel Allinge. Det kan være en cykel- eller vandregruppe eller en anden gruppe.

Fælles naturoplevelser på Bornholm, som kan deles med andre

Fælles for dem alle er, at de nyder den smukke natur, der er på Bornholm og de gode oplevelser, som man får i fællesskab og kan dele med hinanden.

Vil du også lægge dit træf, dit møde eller din konference til Bornholm og Hotel Allinge?

Vi kan tilbyde din gruppe eller grupperejse et helt individuelt og målrettet tilbud. Kontakt os for et uforpligtende tilbud – og læs mere her:

Klik her for info om grupper og grupperejser

Få inspiration til, hvad I kan opleve på Bornholm

Bornholm er oplevelsernes ø. Der er aldrig mere end en halv time til næste oplevelse – og øen byder på et hav af aktiviteter og muligheder året rundt.

Klik her for oplevelsestips

Belgian Cycle Club: Gravel Bornholm 2022

Vel 20 cyklister fra Belgian Cycle Club kom i dagene 14. til 18. oktober 2022 til klippeøen og overnattede på Hotel Allinge. De tog deres biler, sportscykler og en forlænget weekend ud af kalenderen. For at cykle selvfølgelig, men også for at hygge og nyde fællesskabet.

Se mere her

Dansk Healey Rallye 2022

Fra 17. – 21. august 2022 valgte veteranbilklubben Austin Healey Danmark at lægge deres årlige træf på Bornholm. I alt 58 af de smukke, engelske Austin Healey biler og deres ejere fra både Danmark og Norge tilbragte fire dage på øen og overnattede på Hotel Allinge.

Se mere her