fbpx

Nyd en miniferie på Bornholm. Overnat på vores hyggelige Hotel Allinge. Her får du tid og ro til at opdage den enestående og smukke bornholmske natur.

Læs mere her

Belgian Cycle Club: Gravel Bornholm i oktober 2022

Vidste du, at Hotel Allinge også er medlem af hotelkæden Danish Bike Hotels? Det benyttede sig godt og vel 20 cyklister fra Belgian Cycle Club sig af i dagene 14. til 18. oktober 2022. De tog deres biler, sportscykler samt en forlænget weekend – og rejste til Bornholm. For at cykle selvfølgelig, men også for at hygge og nyde fællesskabet.

Efterårsoplevelser i den bornholmske natur, når den er smukkest

Som cykelø har Bornholm rigtig meget at byde på – og efterårsnaturen i oktober kan noget helt særligt. Se billeder og videoer, som klubbens medlemmer har taget på deres tur (alle billeder: Søren Frid / Belgian Cycle Club – gengivet med tilladelse fra klubben).

Se og læs mere om andre arrangementer på Hotel Allinge

Dette er kun et af mange arrangementer og grupperejser, som hotellets gæster vælger at lægge til Bornholm og Hotel Allinge.

Her kan du se og læse om andre arragementer

Vi har flere tips og oplevelsesmuligheder til cykelferiegæster

Som del af hotelkæden Danish Bike Hotels (DBH) og med den unikke bornholmske natur i vores baghave kan vi byde på et helt enestående cykelophold.

Læs mere om de mange muligheder for en cykelferie på Bornholm her

Vil du også lægge dit træf, dit møde eller din konference til Bornholm og Hotel Allinge?

Vi kan tilbyde din gruppe eller grupperejse et helt individuelt og målrettet tilbud. Kontakt os for et uforpligtende tilbud – og læs mere her:

Klik her for info om grupper og grupperejser

Cookie-indstillinger