rooms_button

Vores hotel

Idyl midt i Allinge

Midt i det maritime Allinge på nordbornholm ligger Hotel Allinge. Den gamle bornholmske bindingsværksgård fra 1600 tallet, med sine renoverede tilbygninger, danner den perfekte ramme for jeres ophold på Bornholm

Hotellet råder over morgenmadsrestaurant/All Inclusive restaurant, hyggelige opholdsstuer med TV, og en møbleret gårdhave og haveterrasse.

Værelserne er nyistandsatte med forskellig og enkel indretning, nogle med skråvægge. I hovedbygningen ligger værelserne i stuen, på 1. og 2. sal. Der er ikke elevator.

 
Gåafstand til det meste

Hotel Allinge har en smuk beliggenhed midt i Allinge med kirken, havnen, kunstgallerier og spændende butikker som naboer.

Der er kun 5 minutters gang til den charmerede havn med restauranter, cafeer, dagligvare- samt specialbutikker. Havnen summer af liv om sommeren.

Ligeledes 5 minutter fra hotellet ligger også den hyggelige Næs Strand, hvor både turister og lokaler ynder at tage deres morgendukkert eller en gåtur langs klippestien til Sandkås og Tejn.

service_button

Vores service

Lige som I vil ha´det

En perfekt ferie på Bornholm ryster man ikke lige sådan af sig. Gode sommerminder gør, at øens gæster vender tilbage - igen og igen.
På Hotel Allinge vil vi gøre vores til, at Jeres ferie bliver værd at huske.

Hotellet ligger midt i byen Allinge kun få meter fra havn, oplevelser, røgerier, sandstrand og de smukke nordbornholmske klippepartier. 

Bornholm byder på mange spændende oplevelser - hvad enten du er til afslapning eller aktiv ferie. Besøg f.eks. nordeuropas største borgruin Hammershus, tag på bådfart langs den dramatiske klippekyst eller tag på smuttur på en af vores udlejnings-cykler.

Bornholm har mere end 200 kilometer cykelveje, hvis konditionen er til lidt længere ture. Med fire smukke golfbaner inden for kort afstand er Bornholm et mekka for golfspillere. Hotel Allinge er behjælpelig , hvis I skal have booket starttider i Rønne, Dueodde eller i Rø.

Uanset behov - så hjælper vi gerne med at finde, hvad I søger.

Booking.com